Първоначално публикувано от life style
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
"life style" Покажи среден пръст и ще си намериш майстора ...тъкмо известно време няма да пишеш глупости във форума!
А за протокола вчера видях един пич(156 синя с прагове и 17-ки джанти не видях номера) в 14.15 около медицинска академия,колата беше готина ама да питам колегата ако чете,толко ли ти беше студено в най топлия ден до сега ,че беше със свалени прозорци и се потеше от 37 - 38 градусовата температура на пътя или ти е развален климатика.Опитах се да го снимам ,но батерията на ГСМ-а беше към края и не се включи фотото .....
Comment
-
С 1523 Алфа 147 графит. Да си казва кой е! Днес в Търново на излизане към София до МЕТРО на светофара се засякохме.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеегати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале
вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
Веднъж ти сложиха бан на другия ник.
Регистрира втори -всички се направиха ,че не са видели.....
Само се заяждаш с хората.Като не ти харесва,като те дразнят,ами не влизай ...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеадски готин и спокоен човекsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Вчера(27-ми) под Колхозния пазар във Варна, видях маслено зелена, доста добре изглеждаща 146-ца. Регистрацията започваше с Р, но нататък не запомних. Шофьора беше жена с още 2-3 човека. Аз си бях с моята червена алфа с бял капак.Alfa Romeo 145...+5
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеегати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале
вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеoххх котьо как искам да ми покажеш среден пръст на някой светофар, та да се увериш лично тогава е ли или не е тъмно, влажно и ароматно в собствения ти гъз. сладур!Размахва средни пръсти, ама само виртуално... Да не мислите, че му стиска да го прави наистина. Темата е, за да се опознаем с хората от клуба и да свържем колите и собствениците им, ама трябва малко сиво вешество, за да го осъзнаеш
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Днес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
Май е от форума, но не съм сигурен
Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеДнес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
Май е от форума, но не съм сигурен
Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениес гоуеми джанти ли беше--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Онзи ден ходих към Бургас. От Варна до Обзор "джиткахме" с една сребриста 156-ка (същата като моята) с бургаска регистрация А 18... нещо си (номера не помня). Първо реших да не изпреварвам, да си караме 2-те алфи една след друга, ама се насъбраха една колона и с 70-80км/ч и никакво развитие, никой не изпреварва и така изтраях 5-10км. Ръчнах ги и по някое време въпросната алфа ме настигна, покарахме културно, и така до Обзор... Абе кеф....Я да видим някой ще си признае ли?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment